PDA

View Full Version : I have brakes...Finally


DR.G
06-04-2008, 02:18 PM
After about a year chasing brake issues, I have brakes. Thanks to Gary(GTR1999). After reading the tech sheet on rotor runout I found mine was way out of spec. I replaced the rotors and 1 caliper brought the runout to .003. I also replaced the master cylinder. I can now stop:yahoo:. So,:drink: to GTR1999.
Dave

73 Mike
06-04-2008, 03:06 PM
Congrats!

Not a nice feeling pushing on the pedal and not much happening is it?

mrvette
06-04-2008, 04:30 PM
Congrats!

Not a nice feeling pushing on the pedal and not much happening is it?

BTDT, I battled hell out of these damn brakes for some ten years, and finally went to the HydroBoost setup about 3? years ago, the brakes are finally solid as a rock, and very consistant, sharkey stands on his nose when asked, and without pushing pedal to the floor either.....love it....

damn vacuum boosters suck, ALL of them.....

:bounce::bounce:

DR.G
06-04-2008, 05:15 PM
Congrats!

Not a nice feeling pushing on the pedal and not much happening is it?

I kept waiting for the day I sent it through the garage making the rear door that I always wanted.:quote:

SmokinBBC
06-04-2008, 11:34 PM
Congrats!

Not a nice feeling pushing on the pedal and not much happening is it?

I kept waiting for the day I sent it through the garage making the rear door that I always wanted.:quote:

Haha...I know that feeling!

Congrats!

GTR1999
06-05-2008, 08:17 PM
Good, you did the job right. There is a post on another forum where a vendor advised indexing the rotor without bolting them on to dial it in. Not a good choice.

mrvette
06-06-2008, 12:34 AM
Good, you did the job right. There is a post on another forum where a vendor advised indexing the rotor without bolting them on to dial it in. Not a good choice.

UHHH....how in fuck anyone indexing a rotor without bolting it on???

by indexing he mean ...no without bolting it to the hub, front OR rear...nothing can be done...

eh??

:ghost::waxer: